Filozofický kroužek (automatické schvalování komentářů)

Uncategorized

VIRTUÁLNÍ POHŘEB

Ano, člověka při vyslovení pohřeb napadne ledasjaká morbidnost. Ale s přívlastkem virtuální může člověku napomoci poohlédnout se samovolně do minulosti ba přítomnosti či dokonce budoucnosti, což znamená:

A) poučit se z minulosti a těžit z ní ozdravné procesy (V IT je bod obnovení systému windows např. při poškození systémových souborů virem)
B) spojením reálného světa s virtuálním ku svobodě (PC na úvazek)
C) hmotné nebo nehmotné artefakty (Automatizace procesů)

Závěr: Nedělejme moc zbytečných špatných věci, ať nemusíme toho moc napravovat. Dále se neuzavírejme pouze u počítače nebo zase bez něj. Dnes už výpočetní technika a její ovládání patří mezi základní dovednost. A samozřejmě zanechme po sobě pěkné věci k dobrým účelům.

15 thoughts on “Filozofický kroužek (automatické schvalování komentářů)

  1. Americký ninja:
    ———————————–

    ODKAZ na YouTube video CENZUROVÁN !
    ADMINISTRÁTOR

  2. Šach mat na 3 tahy aneb Internetový semafor ???
    Rudá = Stop …………..vypnutí dat (třeba dočasně pro odražení útoku UFO)
    Žlutá = Ready ………..pasivní datové toky (zahlcení sítě např. útokem PC viru pomocí šachového zrcadlení)
    Zelená = GO …………… aktivní datové toky (dnešní civilizace)

  3. Ano, to zní namachrovaně Také by to odpovídalo tomu, že Republika kocourkov vyhlásila “Svatou válku”. Což pro normální lidi bez nadpřirozených schopností v překladu znamená, že se tu žije v míru a umírá přirozenou cestou a po automatickém utrpení se přichází zato do nebe.
    Musejí Češi přesto nadále trpět? Samozřejmě že nemusí, stačí rozprodat další národní bohatství jakým je mateřský jazyk. Taková digitalizace databází (například pod Google.CZ) bude zároveň sloužit jako základ p r a v é i n o v a c e , tedy vzniku umělé inteligence (AI). V konečném důsledku v medicíně poslouží pro super věci se špičkovými výsledky.

  4. Ve 2.polovině 21. století po úspěšných reformách a ekonomickým zázraku se Česko stává nástupnickou velmocí světa, měřeno na životní vyspělosti umělého života.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *